Behandelingen

Klik hieronder voor de diverse behandelingen:


Babyvoetreflexologie

In de workshop babyreflexologie leer je om je baby te kalmeren, te laten ontspannen en verlichting bij kwaaltjes te bieden, terwijl je de band met je baby versterkt. Babyreflexologie is 100 % veilig, niet ingrijpend en heel simpel. Het enige wat je nodig hebt zijn je handen en liefdevolle aandacht!

Om je te leren hoe je de reflexologie toepast bij je kindje kun je in mijn praktijk komen, maar ik kan ook bij jullie thuis komen om het een of beide ouders te leren.

Je kunt het gebruiken voor acute klachten zoals: obstipatie, krampjes, harde ontlasting, winderigheid, betere voedingsopname, reflux en toename van gewicht bij prematuren, astma, neusverkoudheid, slecht doorslapen, slecht inslapen, oogontsteking, oorpijn, huidproblemen, klachten bij het tandjes krijgen. Je kunt het ook toepassen als regelmatig onderhoud om het lichaam van je baby gezond en in balans te houden, of ter ontspanning, of voor een betere binding tussen papa/mama en je baby, quality time. En als natuurlijk preventief medicijn. Het verschilt per kwaaltje en per baby hoe snel een behandeling effect heeft.